Piirroskuva jossa on pinossa kolikoita, erilaisia kuvioita sekä Pomarkku-logo.

Osallistu hyvinvointirahan äänestykseen ja vaikuta nyt!

Nyt on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa! Hyvinvointirahaa varten saapui upeasti kolmetoista idearikasta ehdotusta, joista peräti kaksitoista pääsi mukaan äänestykseen. Sinä voit olla mukana päättämässä, mihin hyvinvointirahaa suunnataan – anna äänesi ja auta valitsemaan paras ehdotus/ ehdotukset! Äänestäminen on helppoa, joten osallistuminen ei vaadi muuta kuin mielipiteesi. Hyvinvointilautakunta tekee lopullisen päätöksen eniten ääniä saaneiden ehdotusten perusteella kokouksessaan […]

Nyt on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa! Hyvinvointirahaa varten saapui upeasti kolmetoista idearikasta ehdotusta, joista peräti kaksitoista pääsi mukaan äänestykseen. Sinä voit olla mukana päättämässä, mihin hyvinvointirahaa suunnataan – anna äänesi ja auta valitsemaan paras ehdotus/ ehdotukset!

Äänestäminen on helppoa, joten osallistuminen ei vaadi muuta kuin mielipiteesi. Hyvinvointilautakunta tekee lopullisen päätöksen eniten ääniä saaneiden ehdotusten perusteella kokouksessaan 12.11.2024.

Äänestys on avoinna 4.-31.10.2024, ja osallistua voit kätevästi Webropol-kyselyssä TÄSTÄ. Nyt on aika vaikuttaa – käytä tilaisuutesi ja tee hyvästä ideasta totta!

Siirry takaisin sivun alkuun