Pomarkun kunta ei hyväksynyt hyvinvointialueen esitystä sote-tilojen vuokrista

Satakunnan hyvinvointialue on esittänyt merkittäviä muutoksia vuokrattaviin sote-tiloihin ja niiden tilavuokriin Pomarkussa 1.1.2025 alkaen. Kunnan näkökulmasta ei ole mahdollista hyväksyä esitettyjä tilamuutoksia ja samalla omaehtoisesti edistää muutoksista aiheutuvaa palveluiden heikentymistä Pomarkussa. Tilojen käyttöä koskevat suunnitelmat ovat toistaiseksi niin keskeneräisiä, että muutosten läpivienti ei ole mahdollista hyvinvointialueen esittämässä aikataulussa. Pomarkun kunta toivoo, että jatkoneuvotteluissa löydetään tilojen […]

Satakunnan hyvinvointialue on esittänyt merkittäviä muutoksia vuokrattaviin sote-tiloihin ja niiden tilavuokriin Pomarkussa 1.1.2025 alkaen. Kunnan näkökulmasta ei ole mahdollista hyväksyä esitettyjä tilamuutoksia ja samalla omaehtoisesti edistää muutoksista aiheutuvaa palveluiden heikentymistä Pomarkussa. Tilojen käyttöä koskevat suunnitelmat ovat toistaiseksi niin keskeneräisiä, että muutosten läpivienti ei ole mahdollista hyvinvointialueen esittämässä aikataulussa.

Pomarkun kunta toivoo, että jatkoneuvotteluissa löydetään tilojen osalta ratkaisu, joka on molempien osapuolten hyväksyttävissä.

Pomarkun kunnanhallitus

Siirry takaisin sivun alkuun